“Els denkt mee, heeft leuke ideeën en pakt door!”

Bonpard Resistance wordt Horses Product van het Jaar 2019.

Anneke Hallebeek, veterinair voedingsspecialist en eigenaar Bonpard dieetvoeding is genomineerd voor Horses Product van het Jaar. Anneke heeft Els Organiseert gevraagd een campagne mee op te zetten om zoveel mogelijk stemmen te werven. Samen hebben we strategieën bedacht, een planning gemaakt, interviews afgenomen, video’s gemaakt, gelachen (!) en afgelopen week heeft Anneke haar presentatie voor de jury gegeven over haar product Bonpard Resistance. Hiermee is de samenwerking voorlopig beëindigd.

Nu is het wachten… 13 Februari is de uitreiking van de awards. Wat spannend is dat! Natuurlijk zijn we allebei nerveus. Heeft de campagne vruchten afgeworpen? We weten het 13 februari.

Maar gelukkig is die uitslag niet leidend voor het plezier dat wij hebben gehad in onze samenwerking. Constructief, open en recht door zee. Heerlijk!
Dit is wat Anneke over de samenwerking schreef:

Bonpard, dieetvoeding voor paarden, heeft dankbaar gebruik gemaakt van de diensten van Els Organiseert. Het makkelijke contact maakt overleg en afspraken regelen eenvoudig en efficiënt. Els denkt mee, heeft leuke ideeën en pakt door. Ze neemt veel werk uit handen in een project die je samen doet. Ze voelt zich verantwoordelijk en is zeer gedreven het project tot een succes te maken. Haar kracht ligt in vormgeving, sociale media marketing en “out of the box” denken. Kortom, voor een marketing opdracht of een communicatieplan voor je bedrijf neem je even contact op met Els Organiseert!
Bedankt Els!

Dank je wel Anneke, ik duim voor Bonpard Resistance, want je verdiend het om die award in ontvangst te mogen nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *