PaukesPan stelt haar deuren open voor kinderen van zorgverleners!

Nu corona doorbraak op zijn top is, wil Els wat doen. Zolang zij gezond is stelt ze de deuren van PaukesPan open voor kinderen van zorgverleners. Werk jij in de zorg in deze crisistijd en heb je geen opvang voor je kinderen? Zij kunnen terecht op PaukesPan, de IJslandse Paardrijschool.

Buitenlucht en onbezorgd genieten in kleine groepjes. Een heerlijke boswandeling, ravotten, hutten bouwen, paarden knuffelen en verzorgen of rustig een tekening maken? Het kan allemaal!

Voor kinderen vanaf 5 jaar organiseert Els kinder-doe-dagen. De kosten zijn beperkt en openingstijden ruim zodat ouders in de zorg hun werk kunnen doen. Laten we de handen ineen slaan en kom helpen als je gezond bent. Ben jij ouder, werkzaam in de zorg en heb je geen onderdak voor jouw zoon of dochter vanaf 5 jaar? Bel met Els. Telefoon: 06-12287245

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *