Wie is Els?

Els Corstens, geboren op 15 juni 1969 in Eindhoven.

creatief – enthousiast – flexibel – loyaal – doorzetter 

Met plezier deelt ze haar expertise op het gebied van Public Relations en Fondsenwerving in de jonge onderneming, Els Organiseert. Els heeft vele jaren ervaring opgedaan met het organiseren van diverse projecten binnen (en buiten) de culturele sector. Als projectmanager van het Eindhovense netwerk made for talent, heeft zij zich toegewijd op het organiseren van bijzondere projecten op de meest unieke locaties. Op het gebied van public relations, communicatie, fondsenwerving en sponsoring heeft Els ook de nodige ervaring. Onder andere opgedaan bij Muziekgebouw Eindhoven,  Concert- en congresgebouw de Doelen en Villa Pardoes.

Voor de IJslandse paardenwereld heeft Els onder andere een internationale indoor competitie opgezet en is zij initiator en was ze mede organisator, van Ice Horse Eindhoven, een internationale competitie met IJslandse paarden op het ijs.
Op de IJslandse Paardrijschool, PaukesPan, geeft Els paardrijles en organiseert ze cursussen en bijzondere projecten voor jeugd en volwassenen (met een cultureel tintje) en het liefst in de natuur.

Els vindt het heerlijk om out of the box te denken en nieuwe projecten te ontwikkelen. Zij ziet het als een uitdaging om het project binnen een bepaald budget te realiseren. Haar expertise op het gebied van fondsenwerving helpt haar daarbij 🙂